We will take you to the moon, take you to the stars

Har ingen dator. Har varit och åkt skidor/snowboard. Har brutit armen. Har panik i skolan (asså paaniik)
och har saknat er. Såhär ser jag ut idag. Dr martens, leggings från gina tricot, pappas jeansskjorta, jacka
från H&M och stickad tröja från Gina Tricot. Just nu är allt megastressigt, men jag har gjort en lista på allt
så jag vet exakt vad jag ska göra för att hinna. På lördag kommer Marlene från Tyskland hit och det ska
bli sjukt kul! Sedan nästa år (jag vet lång tid) så ska jag till Berlin och bo hos henne! LÄngtar ännu mer!
Men något som är närmare är konserten i Malmö med JAY-Z OCH KANYE WEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
________________________________________   HÄR _______________________________________
Kan ni lyssna på deras helt jävla helvetes skit grymma album. Aaaaahh! haha! Ha det bra!
-petronella

Februari

Här är några bilder från Februari och imorgon så går vi över till en vårmånad och därför är jag så glaaad <3

Jag var ute idag och tog en massa bilder på vårblommorna som tittat fram.
Vilken är er favorit från Februari?

English: This is our photos from Februari and tomorrow it's march = spring! Wich one is your favorite?

- maja

Vinjettering och andra redigeringsvideos


På mina brusiga, svartvita bilder brukar jag ofta lägga till en vinjettering och även på många andra bilder jag redigerar. Det här är en gammal video men den gjordes för rätt så länge sen så därför kanske inte alla har sett den så jag tänkte att jag kunde lika gärna lägga upp den igen :)


Missa inte våra andra redigeringsvideos:

Vackert ljus l Drömmande lager l Rött streck i dina bilder

- maja

svartvita brusiga bilder


Albin Gromer – Än så länge

Har börjat älska svartvita brusiga bilder, så här får ni se en som jag redigerade precis, från en gammal fotografering.

English: I really love black and white photos with a lot of grain. This is from an old photoshoot.

- maja

det känns som om det börjar bli vår nu


Det är lite sånt här jag gjort under sportlovet, legat och tittat upp i taket, tagit foton på lite allt möjligt och gått på promenader med Pixie. Sen har jag sett på filmer, läst, lyssnat på musik, åkt in till Lund, ätit sushi, åkt skridskor osv. Men gud vad jag har saknat alla som varit iväg <3 Petronella är förresten på väg hem nu :)

Det känns förresten som om det börjar bli vår nu.

English: This vacation I have lie on the floor and looking up, listening to music, taking photos, I read a lot, I ate sushi, skating and so on. But I really miss all my friends.

- maja

så många gånger



Favoritbild från när jag var i Schweiz fast i en rund variant. Orginalbilden kan ni se ifall ni trycker på  fotot :) Men ja, jag har inte så mycket att berätta eller några fina foton att visa så ja, vill bara säga tack för alla fina och snälla kommentarer ni skriver, lite svårt att tacka alla men ni ska veta att vi läser varenda en och att vi blir så glada, så tack! Har precis suttit och godkänt tvåhundra kommentarer som vi fått under den här veckan så jag är helt glad nu, tacktacktack!

Albin Gromer – Så många gånger - Interlude

English: This is my favorite picture from Switzerland, but I made it round. If you want to see the original you can just click on the round photo. I also want to say thank you for all your lovley comments!

- maja

vänder blad


Åh så bra så bra så bra. Albin Gromers nya ablum har kommit ut idag och som jag har längtat. Är redan helt kär i albumet, så bra så bra. Lyssna på Album nu.

Jag har klippt sönder en tröja idag, kortat av ärmarna och så. Annars har jag bara ätit en skål fruktsallad och världens godaste frukost - omelett och bacon. kram på er.

English: Albin Gromer's new album came out today and I'm already in love with it. It's so, so good! Hugs and kisses.

- maja

our young days



Jag måste få tipsa er om tre tjejer som inspirerar mig väldigt mycket. De heter Tilda, Emma och Kajsa och har en fotoblogg tillsammans som heter ouryoungdays.blogg.se. De fyller sin blogg med vackra, kreativa och väldigt inspirerande bilder (här över är bara några av mina favoriter och jag hade svårt att välja). De är alla tre otroligt duktiga och ifall ni behöver hitta inspiration eller bara vill se lite vackra foton så tycker jag att ni ska gå in på deras blogg och följa dem på bloglovin.

English: I must tell you about these girls, because they inspire me a lot. Their name is Tilda, Emma and Kajsa and they have a photoblog togheter. So if you need some inspiration I really think that you should visit their blog, ouryoungdays.


Ouryoungdays.blogg.se l  Följ dem på bloglovin


- maja

there is a light that never goes out



Det här har jag gjort hitills under lovet på ett ungefär, fotat, läst, lyssnat på finaste musiken och druckit en massa te. Hur har ert lov varit hitills? (ifall ni har lov nu alltså)

English: This is what I have done this vacation, taking photos, read, listening to the best music ever and drinking a lot of tea.

The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out


Gå till startsidan l Var med i vår fototävling - tryck här

bloglovin

- Maja


Lite bilder från igår

Haha, älskar att jag har förstått hur man lägger in sånna där fina symboler eftersom jag aldrig kommer på vad jag ska skriva i rubrikerna. Seriöst, alla fina, påhittiga och kreativa rubriker har Petronella stått medan jag oftast lägger in en eller två punkter :) Det var några som frågade hur vi gjort alla moln, paraplyer, stjärnor, hjärtan och trianglar som vi använt oss av i rubrikerna och i den nya designen så jag tänkte berätta lite snabbt,

jag har en Mac och jag vet inte hur man gör på en annan dator, så det här gäller ju för dem som också har mac :)

Du går in på Safari
I menyn däruppe hittar du en knapp som heter Redigera, för musen över den
När du har musen över Redigera kommer det dyka upp en meny och längst ner så finns det en knapp som heter Specialtecken, tyck på den knappen
Sen så kommer det upp en liten ruta med en massa olika kategorier och tecken, de fina symbolerna finns under kategorin Diverse symboler.


- maja

Picknick

Igår hade jag, Hjalmar och Joel och pappa inget att göra hemma så vi köpte fika och hade picknick i naturen i det varma och våriga vädret som vi haft här nere i några dagar. Det var jättehärligt och vi frös ingenting, det var nästan så att solen värmde på våra ryggar och jag valde att ta höstjackan/vårjackan istället för den tjocka dunjackan. Våren får väldigt gärna komma nu!

- maja

nu har vi äntligen en ny design ♡

Bilder på den gamla designen:



Bilder på den nya designen:



Nu har äntligen den nya designen kommit upp och som ni kan se har vi ändrat ganska mycket. Headern är ju inte ett bildspel längre utan trianglar eftersom vi tyckte att det var lite fint och vi har inte heller sett någon annan ha det än. Vi har lagt dropdown-menyn under headern istället för ovanför och i dropdownmenyn finns också alla våra kategorier och arkivet finns även där + de vanliga sakerna som alltid har funnits där. Vi har också gjort hela bloggdesignen vit (som ni kanske ser...). Menyn är ju helt omgjord, nya bilder, nya texter och lite finare och inte lika stökig. Kommentar-knappen ser inte lika dan ut och rubrikerna ser inte heller ut som de brukar.

Sen har vi ju också ändrat så att bredden på våra inlägg är 800px istället för 700px och det betyder ju också att vi kan ladda upp bilderna i en större storlek. I början nu när bilderna fortfarande är 700px så kommer det ju se lite konstigt ut men jag hoppas att ni kommer tycka att det blir bra sen när alla bilderna är i 800px.

Såå, vad tycker ni om designen? Jag och Petronella är själva väldigt nöjda eftersom vi var trötta på vår gamla och ville ha något helt nytt och frächt inför våren.

Och snällasnällasnälla kommentera ifall ni ser något fel när ni tittar på designen så ska jag försöka fixa det så fort som möjligt :)

DESIGN HÅLLER PÅ ATT BYTAS

Heeej! Nu håller jag på att byta hela designen så ifall det ser konstigt ut nu så är det bara tillfälligt!! :D
Nu får vi hoppas att det blir fint och bra haha :)


Nu är den här fina tjejej borta och åker skidor och har kul :) Så himla härligt med lov ändå, trots att alla mina kompisar åkt iväg och åker skidor i Italien och Österrike och norra Sverige. Meen ja :) Nu ska jag till dansen så ni får ha det så bra så länge :)

- maja

 

 

 

artister och band


◆ Bon Iver ◆ Coldplay ◆ Håkan Hellström ◆ Salem Al Fakir ◆ Fink ◆ The Kooks ◆ Markus Krunegård ◆ Florence + The Machine ◆ Joy Division ◆ Mumford & Sons ◆ Jose Gonzalez ◆ Sufjan Stevens Arctic Monkeys ◆ Albin Gromer ◆ Lana Del Rey ◆ The Smiths ◆ The Middle East

 



låtar


◆ Vi kommer aldrig att dö ◆ Bon Iver – Perth ◆ The xx – Intro ◆ Elton John – Tiny Dancer ◆ Hets – Du Är Också Dum ◆ Joy Division – Love Will Tear Us Apart ◆ Mumford & Sons – White Blank Page ◆ Jose Gonzalez – Down The Line ◆ Sufjan Stevens – Chicago ◆ Fink – Yesterday Was Hard On All Of Us ◆ James Vincent McMorrow – From the Woods ◆ The Kooks – Seaside ◆ Kings Of Leon – Pyro ◆ Yann Tiersen – La valse d'Amélie ◆ Florence + The Machine – What The Water Gave Me ◆ Two Door Cinema Club – What You Know ◆ The Middle East – Blood ◆ The Cinematic Orchestra – To Build A Home ◆ Sufjan Stevens – Sleeping Bear, Sault Saint Marie ◆ Lana Del Rey – Born To Die ◆ Laleh – Some Die Young ◆ Telekinesis – Foreign Room ◆ Salem Al Fakir – Virgin Mary ◆ Arctic Monkeys – I Bet You Look Good On The Dancefloor



 

spellistor


◆ Vad ska det bli av dig?Fint.fin pluggmusikBon Iver

 


I det här inlägget hittar ni det mesta som vi lyssnar på, lite artister, lite fina låtar och sen hittar ni resten i våra spellistor. här kan ni alltid gå in och leta musik ifall ni inte har något att lyssna på någon gång. det här inlägget kommer förhoppningsvis fyllas på så småningom.


I wanna make you happy

Nu är jag med Anna och myser och ni kommer inte höra av mig på en hel vecka. Jag kommer ha det bra och jag hopppas ni också kommer det!
Hejdå då då, kommer snart tillbaka ;)

-petronella

pussmun

Bilder på min fina syster och kusin när vi åt middag i Amandas nya fina lägenhet för några veckor sedan. Jag är superduper trött, men sitter uppe och fixar filmer och musik som jag vill ha med mig på resan. Ja och sedan har jag packat en del också. därför har jag inte bloggat..
Men nu bloggar jag!
Vår design kommer bli så fin att ni kommer trilla av stolen och gråta när ni ser den. Så fin kommer den bli. Den är redan fin :)
Imorgon sticker jag til malmö efter skolan, sedan vidare till vemdalen med BÄSTA Anna!! Hejdå! :D

-petronella



Här kommer en bild på Frida från fotograferingen vi hade i Januari, lite annorlunda redigering bara :) Jag har precis kommit hem från dansen och håller typ på att dö av hunger eftersom jag inte ätit någon middag än. Petronella var här efter skolan och vi skrattade, drack te och åt mackor och jobbade lite på designen :) Designen kommer säkert upp i veckan som kommer nu, det kommer bli ganska stora förändringar från vad vi har nu men jag hoppas ni kommer gilla det :)

- maja

Brustet

På fredag sticker jag till Malmö och sover över hos Anna. På lördagen sticker vi till vemdalen och skidar oss lite!! Jaa!!
Direkt när jag kommer hem ska jag flytta ut till rummet/stugan vi har i trädgården. Får eget badrum och allt. Mycket störrre än det jag har nu. Och det ska bli såhäär fint!
Sedan i mars så kommer tyskarna hit och bor hos oss, eller bara en då hemma hos oss. Ska också bli sååå kul :)
Snart snart snart slutar vi skolan. Håll ut!

-petronella

Vidvinkellins

Med vidvinkellins - utan vidvinkellins

Jag fick för några dagar sen hem en vidvinkellins från tvspelsweb.se. Det är en lins som man skruvar på sitt objektiv för att kameran ska kunna fånga ett större område. Jag tycker att det är väldigt bra med en vidvinkellins ifall du bara har ett fast objektiv, t.ex. ett 50mm som är mycket populärt. 50mm-ers objektivet kan ibland kännas lite för inzoomat och då kan man använda vidvinkellinsen för att komma lite längre ifrån sitt objekt. Det som är lite sämre med en vidvinkellins är att det blir väldigt suddigt när du fotar ett föremål med bländaren 1.8 på långt håll, men fotar du med samma bländare på nära håll så blir det däremot skarpt och också väldigt fin bakgrundsoskärpa som du ser på bilden nedanför:


För att veta mer om vidvinkellinsen kan du läsa artikeln jag skrev åt phelt.se HÄR. Och ifall du blir sugen på att köpa linsen kan du trycka HÄR.

Jag tänkte också tipsa om att tvspelsweb.se har fått in nya kamerastativ av kolfiber. Det som jag tittat på verkar vara ett väldigt bra stativ trots att det är så pass billigt för att vara ett stativ. Det kan bli väldigt högt, väger inte särskilt mycket (eftersom det är av materialet kolfiber) och blir väldigt litet när man fäller ihop det. Dessutom så får man en vadderad väska till stativet på köpet, något jag verkligen skulle behövt till mitt stativ. Jag skulle verkligen rekommendera er till att köpa ett stativ ifall ni inte har något. När du fotar landskapsbilder, andra naturbilder eller macro är det nästan ett måste att ha ett stativ för att få skarpa och bra bilder. När du fotar självporträtt underlättar förstås det också när du har ett stativ. Trebensstativet Weifeng 181cm passar till alla vanliga kameramärken så som Canon, Nikon etc.

- Maja

Det bultar

Nu ska jag se topp modell sverige och äta praliner.

-petronella

what might have been lost


Bon Iver – The Wolves (Act I and II) - så himlahimlahimla bra


Jag sitter hemma och myser med en kopp te och fin musik. Det är helt dimmigt och tyst ute och jag tittar på fina bloggar och redigerar bilder. Nu får ni lyssna på Bon Ivers fina låt och ha det bra :)

- maja

silver

Pluggiluggiluggi.
Om en månad kommer det en tysk som ska bo hemma hos mig. Och nästa år ska jag till Berlin och bo hos henne. Jag vet inte vem det är men jag vet att det är en tjej. Jag tror att hon heter Lene. Längtar.
Nu pluggar jag. Tråkigt, men man måste om man vill komma in på ett bra gymnasium. Tråk.
Med detta hälsar jag er en bra måndag.

-petronella


Hej, om en halvtimme ska jag till dansen och nu sitter jag och pluggar och försöker att låta bli att somna, jag är så sjukt trött men ja, träningen kanske piggar upp mig, eller tvärtom haha :)

Jag har också jobbat lite på designen, alla ni som redan frågat: den är fortfarande långt ifrån klar men jag hoppas att den kommer upp så fort som möjligt! :)

- maja

Some die young

Hej på er. Ett hett tips med fotografering är att leka med ljuset. Lär dig kameran och testa olika grejer. Jag gör det hela tiden. Denna gången med min garderobsdörr.
Hur tyckte ni det blev?
Idag har jag fotat med Maja och vi är väldigt bra på att flumma och få noll gjort, haha! Vi åt apelsiner, "fikabröd" och drack te. Nu äter jag glass och har ätit risotto till middag. Alltså jag måste börja träna igen. Slutade precis för jag har varit sjuk och förklyld hur länge som helst, men nu är jag inte det och måste sluta trycka i mig minimagnum. mmm.
Beyoncé – Countdown
Laleh – Some Die Young
Radical Face – Black Eyes

-petronella

happiness



Hej på er, nu ska jag och Petronella ut och fota i snön som fallit under dagen :)

- maja

Summertime Sadness

Bilder på mig med min självutläsare som äntiligen fungerar. Ja, eller batteriet var slut...
Klojen är från monki och det korta linnet är från JC. Vill ha vår nu! Då kan jag ha min fina jeansjacka och kjolar utan strumpbyxor, jippi!
Lana Del Rey – Summertime Sadness
Lana Del Rey – Radio
Äääälskar lana del rey! Så sjukt jävla bra!

-petronella

You are my north star when I'm lost

Har ätit hembkadad pizza med familjen Pauli ikväll. Jag och Anna längtar till att åka skidor. Vi hyr ett hus i vemdalen. Ski-in ski-out, jaccutsi och skiiidor! Längtar ♥

Imorgon ska jag plugga och fota min lillasyster. Om det blir fint ljus. Nu ska jag se gossip girl innan jag somnar.
Rizzle Kicks – Mama Do The Hump - supersöta och begåvade brittiska killar.

-petronella

Meet me in the morning

Hjärta och triangel. Lite ledtrådar om hur vår design kommer att vara.. Eller kanske inte, jo lite... Haha, snart ska jag på dans. Ska dansa med högklackat och jag är inte den bästa med klackskor..nee
IDAG är det FREDAG! yaa :)
Iron And Wine – Each Coming Night

-Petronella

paradise



Paradise

Hej, jag har precis slutat skolan och ska gå ut och ta foton i solskenet. Igår var Petronella här så då fotograferade vi också litegrann och bilderna ska ni få se nu i helgen. Som Petronella berättade så håller vi på med en ny design och lite andra roligheter som kommer upp på bloggen när det är klart :)

- Maja

Puss

Idag har jag och Maja gjort massvis av roliga saker till bloggen! Stora förändringar kommer!! Ni kommer inte att känna igen er, men det kommer att bli SÅ FINT!
Nu ska jag äta, sedan blir det pluugg!
-petronella

hejsan Petronella ifrån plaskeby...

... det är dags att fälla ut sitt paraply.
Jag hade tänkt tipsa er om skaffa lite psds-bilder.  Det är en bild som är fint redigerad och när ni laddar ner bilden så kan ni se hur hon/han har redigerat den. Så! Ni går in på deviantart.com och söker på psds. Här har jag gjort det åt er. När ni har hittat en bild som ni gillar så trycker ni på ladda ner som finns i hörnet längst upp till höger.  Kanske inte längst upp, men långt upp i i alla fall. Efter det är det bara och öppna bilden i photoshop.

Det blir kanske lite jobbigt att se exakt hur de har redigerat bilden så bara markera ett lager och sedan hålla in cmd (på mac) eller ctr (på pc) och fortsätta markera resten av lagrena. När alla olika lagren är markerade så trycker man på cmd eller ctr + c. Man går in på bilden man vill ha samma redigering på och trycker på cmd eller ctr + v.
Ibland blir redigeringen helt fel så man får ta bort och lägga till och ta bort och lägga till. Men det är en kul grej att göra för man kommer igång liksom.
Jag tyckr det är jättesvårt att hitta bra psds så här kommer några av mina (tryck på bilderna för att komma till sidan där ni hämtar bilden)



-Petronella

Us against the world


Canon EOS 400D, Canon EF 50mm f/1.8 II

Nu sitter jag och försöker hitta på något att skriva om innan jag ska iväg till dansen, men allt är ungefär likadant och ja jag vet inte riktigt. Jag vill ha lov nu för jag är trött hela tiden, vill bara kunna ligga i sängen hela dagarna och titta på tv-serier, spela bra musik, fota jättejättemycket, va med kompisar och skratta hela tiden och inte ha några läxor som måste göras.

- Maja

Mylo Xyloto


Hittat här

Mylo Xyloto är äntligen ute på Spotify och jag har bara gått och lyssnat på dem de senaste dagarna. Den är så bra och fin och jag tycker verkligen att ni som inte än lyssnat på den ska göra det nu med en gång. Sätt er med en kopp te i soffan, med en varm filt och stäng ute resten av världen en timme.

älskar coldplay

- maja

spring

Idag är jag hemma. Skönt, men det hade varit mycket bättre om jag inte var så satans sjuk. Men jag har ju gossip girl.. Sedan måste jag plugga. Nu ska jag ge hundarna mat, kanske ge mig själv lite te.

-Petronella

Don't let it break your heart

Canon EOS 400D, Canon EF 50m f/1.8 II

Jag börjar längta lite efter snö när jag ser alla fina bilder från snöfotograferingar. Det blir ju så fint att fota men det är ju i och för sig också så himla kallt. Det var faktiskt jättemånga som reagerade över att vi inte har haft snö och som trodde att vi hade det varmt här. Vi har ju ingen snö, eller, knappt någon snö i alla fall, men det är ändå iskallt haha :) Dagen då Petronella tog de bilderna på sig själv var det -10 grader så jo, kallt är det, tyvärr :)
Men lite snö till nästa helg så att vi kan planera en fin fotografering hade inte varit helt fel faktiskt :)
- Maja

Jag gillar att höra hjärtslag för det betyder att man är nära någon


-Petronella

Gloria

Fotade cornelia för en stund sen. Och gud vad jag är förkyld! Snacka om att jag ska skippa gympan imorgon! (det gör faktiskt att vara sjuk lite bättre)
Nu ska jag plugga svenska och no. Denna veckan är det deadline på allt! Men det är ändå ganska lungt.
Jag såg Simon och ekarna igår med frida och den var väldigt bra! Det är polisbilar var tionde meter i malmö nu typ.. Måste gå och trycka i mig lite mer alvedon, bye!

-Petronella

One dream ahead of you

Sådär såg jag ut igår. Skorna är dr martens, jeansen är från Jc (gamla), orkester jacka militär grön har jag fått i present för länge sedan, skinjacka är från bik bok, sjal är från indien, solglasögon från Zara.
Jag är så förkyld som man kan bli, så jag ska plugga idag lire. Kanske bio ikväll och är sjukt sugen på att gå på havet. Haha ja det är ju is:)
Får se.. Nu: Hopp in i duchen!

-Petronella

music ♫

Canon EOS 400D, Canon EF 50mm f/1.8 II
Bild på Pixie i vinterglittret

Hej i kylan :)
Tänkte tipsa om lite fin musik men så kom jag på att jag bara lyssnar på samma musik hela tiden och den musik jag lyssnar på har jag redan tipsat om, så kan inte ni tipsa mig om lite fin musik?

Och tack till alla som redan röstat på mig i den här tävlingen! Det betyda jättemycket för mig ifall ni andra gick in och röstade på mig HÄR

- Maja

Fototävling?

Gammal bild på mig

Hej! Vi har tänkt starta en ny fototävling, inte en inspirationstävling den här gången utan en tävling med ett riktigt pris och ett tema där ni får rösta och sånt, skulle det vara kul? Vilket tema och vilket pris skulle ni vilja ha då?

Det skulle förresten vara jättesnällt ifall ni ville gå in och rösta på min bild HÄR


- Maja

Kust

Jag, Maja, Hanna, Madde och Anna fikade lite på kust när vi fotade bilderna i skogen häromdagen. Ett supermysigt ställe i gamla falsterbo. Jag drack latte och åt en övergod kaka.
Här är maja, om ni inte skulle känna igen henne.. Söt som vanligt!

Här kommer underbara Hanna som åt en macka. Också söt som vanligt!

Sedan har vi mig. Frida som är med på många av fotona kunde inte fika med oss... Vet faktiskt inte riktigt varför, men jag vet att det var något. Hmmm.

Aja såhär fin kunde Frida se ut:
Och såhär fin kan Anna se ut:

-Petronella

Frost och snö

Canon EOS 400D, Canon EF 50mm f/1.8 II

Åh vad det har blivit kallt nu, minusgrader varje dag, vattnet fryser på sjöarna och det snöade till och med litegrann igår. Usch, jag som ville ha vår nu :( Men jaja, jag tror att vi här i södra Skåne har det varmt (varmt och varmt...) i jämförelse med er som bor norr om Skåne. Bilden tog jag för några dagar sen när det var så fin frost ute som glittrade alldeles magiskt i solskenet.

- Maja

Deep Blue Ocean

Bilder på en växt och en fin människa. Jag är lite sjuk.. Mår kasst, så jag ska bara äta och se på gossip girl nu! Jaa! Haha det är så kul när man liksom övertalar sig själv att "ja, du är ju faktiskt sjuk, så du behöver ju inte göra läxorna idag. Nej du mår inte bra och du ska se på gossip girl. Man får göra det när man är sjuk ". Ja och sen är det klart. Jag ska se på gossip girl och äta något gott. PUNKT.
Låtar från mitt nya favoritalbum:::!!! (så sjukt jävla bra alltså)!!!
Lana Del Rey – This Is What Makes Us Girls
Lana Del Rey – Blue Jeans - Album Version remastered
Lana Del Rey – Born To Die
Lana Del Rey – Off To The Races
Lana Del Rey – Video Games - Album Version remastered
Lana Del Rey – Without You
Lana Del Rey – Radio
Haha, en annan rolig grej är att när jag ska sjunga med i låtarna så blir jag helt överraskad. Typ: Vafan är det där för ljud? Och så är det jag som är jättehes och konstig i rösten. Måste typ hosta femtioelva gånger innna jag kan prata...

-Petronella

Januari 2012




Här är bilder som kan sammanfatta vår fotomånad litegrann. Året har startat riktigt bra tycker jag och vi har fotat väldigt mycket vilket såklart är jättekul! Det var riktigt svårt att välja favoritbild från den här månaden men den stora längst upp från fotograferingen med Frida tycker jag väldigt mycket om.

Vilken är er favorit?


- Maja


START




bloglovin