TUMBLR

 
IRREGULAR--HEARTBEATS.TUMBLR.COM

Ocean Bed

 
Köpte den här tröjan i lördags när jag var i stan med Anna trots att jag inte skulle köpa något eftersom jag har cirka noll kronor över på mitt studiebidrag och det har knappt gått två månader... MEN jag hittade en så fin vårjacka för halva priset och så fick man ett annat reaplagg på köpet = tröjan. Har levt i den sen dess, bästa gratisköpet någonsin. OCH när jag kom hem från skolan idag var det fortfarande ljust och sol(!!), mirakel händer visst. Tänkte att jag skulle damma av systemkameran nu när det börjar bli ljusare ute, men tills jag har samlat nog med energi för det så får det bli webcam. 

King Krule – Ocean Bed

PÖSS. 

 

King Krule

 
King Krule / Archy Marshall är typ allt jag lyssnar på just nu. SÅ. BRA. 
Upptäckte honom precis när jag började gymnasiet efter sommaren och sedan dess har hans musik bara växt för mig - så har ni inte lyssnat på honom måste ni göra det nu. 
 
Har velat se honom live så länge och nu äntligen kommer han till Europa, till Köpenhamn & Stockholm, och så säljer biljetterna slut på fem timmar... (en onsdag, då jag sitter fast i skolan). Har aldrig varit så besviken. Hade jag varit arton år gammal hade jag åkt upp till Stockholm och sett honom, men sån tur har jag ju inte. 
SÅ vet ni någon som har biljetter (oavsett hur många) till hans konsert i Köpenhamn (Pumpehuset den 11 april) så säg åt dem att kontakta mig! Min lycka hade varit total. 
 
King Krule – Baby Blue
King Krule – The Krockadile
King Krule – A Lizard State

sämst

 
För ungefär en vecka sen kom snön till Skåne och det resulterade i försenade bussar och en massa förkylningar. Inget bra alls faktiskt. Det regnade nästan helt bort igår, så jag är ändå glad. Det har varit en jobbig vecka, på grund av en sak som har hänt i familjen och jag har mest bara velat vara hemma. Ingen bra vecka alls, så skönt att det är söndag så att jag bara kan få börja om. 
 
Bon Iver – Beach Baby
 
Vet ni förresten någon bra sida/gratis program där man kan göra collage? Har ju som sagt inte photoshop längre, ska strax införskaffas igen, men så länge är jag i desperat behov av ett sådant program eller sida. Använder för tillfället collage.com men det har ju sina brister... 
 
 


START
bloglovin