Y.A.L.A

 
Jag har töntat mig i photobooth igen. Typ mitt absoluta favoritintresse - hah nej gud, men så kan det bli när man har tråkigt och egentligen borde plugga. Men jag har inget annat att lägga upp och eftersom jag inte har någon skam i kroppen så fick det bli så här. Tycker också att ni ska lägga märke till mina fantastiska urbanears som jag gav mig själv i julklapp någon gång innan jul, tycker så himla mycket om dem men har extrema problem med att hålla dem rena - köp inte vita med andra ord. PUSS. 
 
Veronica Maggio – Kvällens sista cigarrett
M.I.A. – Y.A.L.A.
 
 

gretap3

 
Greta
 
Alla bilder har jag hittat på Gretas blogg 
 
Nu är det så att världens bästa Greta har precis börjat blogga och så kreativ och bra som hon är vet jag att detta inte kommer att kunna bli något annat än super. Därför rekommenderar jag verkligen att ni går in och besöker hennes blogg här: glossfashion.com/gretap3. Tycker också att när ni väl är där inne så kan ni säga grattis eftersom hon idag fyller 17 hela år <3 
 
(tredje dagen i rad nu hörrni, det går ju bra nu) 
 
 

Storm

 
 
 
 
Två bilder från när stormen Sven var här och vi kände oss lite rebelliska eftersom vi var utomhus. Nu är det snöstorm och jag gör vad som helst för att hålla mig inne.
 
Jag tycker att vi ska vara lite stolt över mig nu som bloggar två dagar i rad, stort ögonblick det här ju :) 

lite dans, lite fika, lite collage

leopard
 
 
Holiday
 
 
misfit
 
Jag sitter mest och klipper ihop en massa collage på Polyvore nuförtiden som ni ser. Nej det är inte fullt sant, men här får ni se dem ändå för kläder tycker vi ju om. Igår drog jag till Lomma med en massa människor på fest för att dansa (eftersom dansa är det bästa som finns för att dämpa plugg- och vinterångesten), kom hem halv fyra och var därför smått död när jag vaknade några timmar senare. Men jag lyckades ändå sätta mig på buss och tåg till Lund för att fika i fem timmar med Greta och Calle (som är nere i bästa landskapet under helgen). Dagens sämsta beslut: att ta på sig strumpbyxor när det är fem minusgrader ute. Men trots förfrysta ben så har det hittills varit en riktigt bra helg. 
 
Jag har nu sett alla avsnitt av alla serier jag följer (inklusive The Carrie Diaries, jag vet, jag skäms över mig själv...) så ifall det är någon vänlig själ som hade velat tipsa mig om en bra serie så hade jag varit den evigt tacksam, puss. 

Året i instagrambilder

Hej, nu är jag hemma från Thailand så jag tänkte göra en sån där årssummering eftersom det inte hanns med innan jag åkte. Jag har ju inte tagit särskilt mycket fotografier det här året, vilket är väldigt tråkigt, men eftersom det har hänt så mycket annat i mitt liv det här året så har fotograferingen fått ligga på is ett tag. Men i år ska det bli bättre har jag bestämt! I alla fall tänkte jag göra min årssummering med instagrambilder, eftersom det visar mer min vardag och så blir det lite nya bilder här på bloggen. Ifall ni vill följa mig på instagram heter jag majasorensen där <3
 
 
Januari, februari och mars började med rejäl kyla och mycket plugg inför nationella samt gymnasieval och intagningsprov. Denna tid på året är verkligen inte min favoritperiod... 
 

 
 
Trots att det kändes som att vintern aldrig skulle ta slut när vi hade 10 minusgrader i mars så kom våren tillslut.
Caféhäng, kvällsdopp, skoltrötthet och längtan efter sommarlov och slutet på grundskolan sammanfattar april och maj ganska bra. Vi åkte till Lissabon på klassresa också och jag firade min födelsedag där på en fadorestaurang, så bra var det. Och sen fick vi sommarlov och jag slutade grundskolan och det blev bästa sommaren någonsin som vi sedan avslutade med att åka till Göteborg och gå på Way Out West.
 
 
Och så började jag gymnasiet och det visade sig att det jag hade valt var helt rätt. Det blev en bättre höst än jag någonsin kunnat hoppas på. Gick på konserter hela Malmöfestivalen och sen såg jag Panda da Panda i november och Håkan i december - har lovat mig själv att konserter och festivalbiljetter ska bli min dyraste utgift i år, så bra är det. 
 
 
 
 
Året avslutades med Thailandresan. Jag har verkligen haft det helt fantastiskt och det var ett så bra avslut på ett fantastiskt år. 
 


START
bloglovin