Allt är rosa





Hej Maja här igen ❤️ jag tycker verkligen det är så, så roligt att Petronella bloggat lite här, hon är så otroligt talangfull och allt hon skapar beundrar jag så mycket och har tjatat på henne flera gånger att hon borde ha något forum att visa hela världen allt vackert hon skapar, så att hon valde att börja göra det genom den här bloggen gör mig så glad :) blev själv lite sugen på att blogga igen när jag såg hennes inlägg så slänger upp två väldigt rosa mobilbilder, en från Matildas artonårsfest och en från i somras, då mitt hår fortfarande var långt (klippte av 30cm i februari nämligen - saknar det långa lite erkänner jag).

instagram och spotify

 
go kväll! 
 
jag gillar mest att fota med min kamera som jag tar med mig vart jag än går numera, men om jag inte fotar med den så gör jag det med min iPhone och vissa av de bilderna lägger jag upp på instagram. Ni är varmt välkomna att följa mig, petronellamoritz är mitt användarnamn ! Bilderna ovan är några foton från min instagram. 
 
om ni undrar vad jag lyssnar på kan ni ju checka min spotify: https://open.spotify.com/user/1123750336
 
så de så! 
 

några bra dagar

hey beautiful,
här kommer min vecka i bilder, eller det kan mycket möjligt vara lite utspritt på två veckor, men jaja:
 
vi satt i parken efter skolan och det var jättemysigt. Kolla in himlen, bah wowowow. 
 
 
vi köpte chips, lyssnade på musik, pratade och gosade. här har vi ossian och emil som är ett par fina vänner.
 
 
sedan gick runt lite och jag försökte ta bilder i farten men det slutade ändå med att jag saktade ner de andra. men det gjorde iiinget
 
 
här har vi oskar när vi var ute i solen under en rast. 
 
 
här är hedda när hon var fiercness på en lektion. shit vad jag längtar efter sommaren när jag ser bilden.
 
 
vi sov över och hedda tog en bild på mig när jag skulle klä mig (väldigt casual posande i sängen) och jag fotade henne när hon tog sin morroncigg i väntan på bussen. 
 
 
här har vi 10 gyllene minuter innna skolan börjar
 
 
hellu this is me before class, much casual very najs yas
 
 
vårt favoritbadrum i skolan som har ateljéljus, ett stort fint fönster med en stor fönsterkarm som man kan sitta på och en najs spegel. sedan är den liksom sjukt stor för att vara en skoltoalett och bara asnajs! love it
 
 
maud. jag valde dock inte spagettin för det fanns falafel hallåååå
 
 
sen hade vi sjukt mysigt när vi skrev manus hemma hos ossian. spelade musik och drack lite moonshine som han hade i en glasburk. 
 
sedan har jag varit sjuk och stannat hemma. så denna helgen jag jag till största del kollat hannibal, möjligtvis gått promenad i solen med doggsen. nu kommer en ny vecka och jag ska göra den så bra jag kan, men framför allt kommer jag tänka på berlin som vi ska till under påsklovet (vilket är om en vecka), woooohoo ska bli så bra! 
(fuck sd hihi) love internet 

va generösa med era lavetter, kan behövas ibland

 
Hej,
 
som jag skrev innan går jag ju en estetlinje inriktiat på foto och på vissa fotolektioner får lite spontana som uppdrag (tycker jag inte om då jag vill ha tid på mig att planera och inspireras). Dessa bilderna var under uppdraget "stillebenen" och vi fick en citron som motiv haha, orginellt liksom...
Men blev ändå rätt nöjd med hur "cleana" bilderna blev. Hoppas ni får en skitbra torsdag. Stå på er, ta ingen skit, ge rasister och sexister hårda lavetter så marken skakar. 

färgkanon !

 
Go kväll! Tänkte att jag kan förklara lite vem jag är för er som inte vet ;
 
Först och främst heter jag Petronella och är 17 år och lite till, fyller nämligen snart 18 vilket är trevligt. Går andra året på gymnasiet, estet fotografi, men utöver det ritar/målar jag lite då och då samt hänger med min söta clique och lever ett pretty normal swedish tonårsliv, snark.
Var med och startade denna blogg med Maja för några år sedan, men efter ett tag kände jag mig trött på allt som hade med bloggandet och slutade. Nu bestämde vi tillsammans att det hade varit kul om jag gjorde några inlägg.
om någon har någon fråga, ställ den gärna och jag lovar att svara ! tjoho love you internet 
 

Petronella och depression och balla bilder

Jag vet inte om ni vet vem jag är eller om ni bryr er om jag är tillbaka eller inte, men whatever man --->die antwoord. Har saknat att blogga och nu eee dee dax, go all in yolo fuck patriaktet osvosv. Nu händer det grejer och inlägg kommer upp dagligen nu så håll utkik (wink wink). 
 
Här är en bild om min vän som lider av depression samt ångest. Jag ville göra en bild som handlar om hur ungdomars (speciellt fittbärares) psykiska hälsa inte tas på det allvar det borde. Hur vuxna kan förminska ungdomar och barn i vår generation samt deras problem och-eller psykiska hälsa. Det är så ofattbart viktigt att vi tas på allvar och att hjälpen kommer direkt när vi behöver den. 
 
 
petronella


START




bloglovin