Morgonpigg

Canon EOS 400D, Tamron 18-250mm f/3.5-6.3

Jag sitter uppe och skriver det här när klockan är tio i ett på natten och har bestämt mig för att gå upp innan halv åtta på morgonen - ungefär då det här inlägget kommer upp. Hmm, vi får se hur det går med det?
- Maja
Kommentarer
Postat av: hanna

sv: där ser man, visst är de muggarna söta ^^

2011-06-27 @ 08:28:53
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: Miss Erabell

Sv 1: Ja, det är jag på bilderna :) Mitt hår är lite mysko på dem, för det var nyklippt och då är det liksom inte sitt vanliga burr, om du fattar...Sv: Tack för tipsen! Fast, det lustiga är att bara för att jag bestämde mig för att ändra inställning gällande gimp till positiv, så var det inte så farligt. Jag klarade t.o.m. att göra en vinjettering (haha), fastän det inte fanns något speciellt verktyg för det. Det gäller typ bara att göra en markering, invertera, fylla och minska opaciteten. Japp, men det är nog elements som kommer att gälla sedan då jag skaffar photoshop, förutom att det inte finns curves i det (har åtminstone uppfattat så), och det är lite synd. Curves finns i Gimp, haha :) Ska nog testa uppdatera windows-galleri (du är en tankeläsare), fast lite synd är det att jag inte kan redigera och göra om bilderna till jpg innan jag skaffat photoshop, vilket kan dröja ett tag.Sorry för en lång och flummig kommentar (du är inte konstig;)). Dina svartvita bilder som den i detta inlägget är förresten überfina!!! Älskar skenet:)

2011-06-27 @ 10:07:36
URL: http://misserabella.blogspot.com
Postat av: Johanna

Fin blogg :D

2011-06-27 @ 10:17:20
URL: http://byjohannas.blogg.se/


Jag blir jätteglada för alla kommentarer jag får men innan du kommenterar kan du läsa igenom det här:

• Tipsa mig gärna om tävlingar :)
• Jag gör inga länkbyten eller bloglovin-byten.
• Ni hittar min kamerautrustning menyn, ifall ni trycker på kameraikonen
• Fråga något? Lämna bloggadress, e-postadress eller fråga på bloggsvar, annars kan jag tyvärr inte svara på din fråga :)

puss och kram och tack för att du läser min blogg ☂


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress/mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Kommentar:

Trackback


START
bloglovin