trianglar i foton - redigeringsvideo

 
 
Nu har jag gjort en video på en sak som många har frågat efter väldigt länge - hur man sätter in trianglar i andra foton och hur jag har gjort min header. Jag hoppas att ni förstår och tycker om videon - har ni förslag på andra redigeringsvideos är det bara att säga till! 
 
- maja
Kommentarer
Postat av: Andrea

hej :) har inte du twitter?

Svar: Nja, alltså jag har men jag twittrar inte :)
Fotogeniquee - Maja

2012-09-30 @ 16:59:54
Postat av: rebecca (FOTO)

hur man gör en cirkel med bara text i? Alltså en helt vit bild, en cirkel och sen hur man skriver i den, om du fattar hur jag menar? :)

2012-09-30 @ 19:49:23
URL: http://rrrebeccah.blogg.se
Postat av: Siri

Alltså, jag fullkomligt älskar dina redigeringstips! :D Tycker det är så användbart och tja, jag älskar de verkligen! :) Skulle vara roligt om du gjorde en video där du visar hur du redigerar svartvita bilder. Alltså, det finns ju många olika sätt att göra svartvita bilder. Och jag undrar vad du gör på för sätt och hur du gör det. :) Om du redan har gjort en sådan video så skulle det vara jättesnällt om du skickade en länk! :D
//Siri

Svar: Hej! Tacktacktack! Gud vad kul att du tycker om dem!Här hittar du en video som jag har gjort där jag visar hur jag redigerar mina bilder svartvita och lite brusiga:
http://www.videofy.me/fotogeniquee/419507
Fotogeniquee - Maja

2012-09-30 @ 20:23:16
URL: http://sirifotografi.blogg.se
Postat av: Anonym

Detta är en väldigt konstig fråga, jag vet. Men jag undrar om du vill göra en sån header som du har fast med mina bilder, du kan maila mig på min hotmail adress. Det vore JÄTTE SNÄLLT OM DU VILL DET. Om du vill när du har hjälpt mig kan du ha en länk på min blogg http://evvvelllinnnaaa.blogg.se/
Tack om du vill hjälpa mig :)

Svar: Hej, jag har tyvärr ingen tid att göra sånna headers för då hade jag känt mig tvungen att göra till alla och det hinner jag tyvärr inte... :( Men ifall du inte har photoshop så kan du ladda ner testversionen av t.ex. photoshop elements från adobes hemsida och göra din header under den månaden som du har photoshop gratis!
Fotogeniquee - Maja

2012-09-30 @ 22:09:07
Postat av: Karin

Jag såg att du använde QuickTime Player när du spelade in på skärmen, det brukar jag också använda. Men hur gjorde du när du "zoomade in" så att man såg detaljer tydligare osv? Och förresten din blogg är jätteinspirerande och bra :)

Svar: Åh tack! Jag har Mac och då kan man ställa in så att ifall man trycker ner ctrl och drar uppåt med två fingrar på musplattan så zoomar man in :) Och ja precis, jag använder quicktime player - det är så himla bra!
Fotogeniquee - Maja

2012-10-06 @ 13:27:19
Postat av: astrid

hejhej, väldigt bra "beskrivning" :) vilket program använder du för att filma din skärm, har också mac så den finns säkert här. och vart redigerar du dina bilder? det blir en lite "disig" och "kornig" effekt, vilket är suuuuperfint, så som sagt var redigerar du? <3

Svar: Hej! Jag filmar skärmen i quicktimeplayer - ett program som följer med macen :) Jag redigerar i photoshop elements 9 - andra redigeringsvideor kan du se ifall du trycker på videofyme-knappen i videon eller går in under kategorin photoshop på min blogg :)
Fotogeniquee - Maja

2012-10-06 @ 22:56:29
URL: http://astridolsson.blogspot.com
Postat av: Ellen (alatariel)

Tack så jätte mycket för det här super tipset! :D

2012-10-07 @ 12:06:09
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: M ä r t h a . V

Tack så mycket för videon! Hjälpte verkligen :D

2012-10-08 @ 15:56:33
URL: http://www.mvphotos.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du är as bra på att förklara! tack snälla :D

Svar: Åh tack så jättemycket!
Fotogeniquee - Maja

2012-10-09 @ 21:27:21
URL: http://rebeccawahl.blogg.se
Postat av: J U L I A - fotoblogg

Åh vad bra tips! :)

2012-10-12 @ 15:14:38
URL: http://jtphoto.blo.gg/
Postat av: Alice

Det var jätte fint!! :D Kommer verkligen testa att göra så nån gång! Men annars så kan du väll visa hur du redigerade cykelbilden i förra inlägget?? Och gå igenom alla funktioner som du använder.. :) även svartvita bilder och dem lite korniga vintage bilderna hade vart kul att se!! Fortsätt inspirera oss! ;D

Svar: Åh tack så jättemycket!Jo det kan jag göra, jag har faktiskt redan visat hur jag redigerar mina svartvita bilder och det kan du se på min kanal: http://www.videofy.me/fotogeniquee/
Fotogeniquee - Maja

2012-10-14 @ 08:53:27
Postat av: Julia Hedqvist

Vilket program använder du för att spela in dina videor med, ps-hjälp?
Kram<33

Svar: Det heter QuickTime Player - det följde med min dator när jag fick den men det kanske går att ladda ner också ifall man inte har det redan :)
Fotogeniquee - Maja

2012-10-17 @ 08:16:02
URL: http://juliaslogg.webblogg.se/
Postat av: Emma

Hej du! :)

Undrar bara om man kan ladda ner Gradients till photoshop? Eller hur har du fått så många? :D

Svar: Nej man kan skapa dem själv :) Du bara ändrar färgerna genom att trycka på de små "färgpilarna" och sen när du har gjort en som du tycker om ändrar du namn och klickar på New :)
Fotogeniquee - Maja

2012-10-17 @ 18:28:11
URL: http://gustafssonfoto.blogg.se


Jag blir jätteglada för alla kommentarer jag får men innan du kommenterar kan du läsa igenom det här:

• Tipsa mig gärna om tävlingar :)
• Jag gör inga länkbyten eller bloglovin-byten.
• Ni hittar min kamerautrustning menyn, ifall ni trycker på kameraikonen
• Fråga något? Lämna bloggadress, e-postadress eller fråga på bloggsvar, annars kan jag tyvärr inte svara på din fråga :)

puss och kram och tack för att du läser min blogg ☂


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress/mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Kommentar:

Trackback


START
bloglovin