home

 
De här bilderna tog jag med mobilen några dagar innan vi slutade skolan och jag har redigerat dem i iphone-appen pictureshow - det är verkligen en jättebra app ifall man tycker om att fotografera och redigera i mobilen :) Ledsen för att det blir mycket mobil-bilder nu men det är så jobbigt att ta med sig den stora kameran och det är ju kanske bättre med sånna här bilder än inga alls? 
 
Den senaste veckan har jag mest umgåtts med kompisar, åkt in till Lund ett par gånger för att sova över hos Greta och grilla med hennes kompisar och suttit och snackat vid Fredrikas utebord tills det börjar ljusna igen. Greta, Sarah och Clara m.m. har kommit ner till Falsterbo och ungefär samtidigt åkte Frida, Anna och Petronella bort till södra Europa och även fast det är lite tråkigt att inte jag ska åka utomlands så är det så roligt att vara här på somrarna så det gör faktiskt ingenting. 
 
 
Hoppas ni har en lika bra start på sommaren som jag, kram. 

livets teater

 
 
Här över är lite bilder som jag har tagit med mobilen och sen redigerat i pictureshow från de senaste dagarna/veckorna. Vi har haft så himla härligt väder och jag har lagt hur mycket pengar som helst på glass och fikor och det har blivit riktigt varmt i vattnet, kan inte komma ihåg att det var så varmt i vattnet en enda gång förra året. Igår umgicks jag med kompisar och senare var vi ett gäng som grillade på stranden hela kvällen, man bara måste älska sommar och sommarlov ju. 
 
 
 

nu har vi sommarlov

 
Nu har jag SOMMARLOV! Gick ut nian och grundskolan i onsdags och jag var så jäkla glad men samtidigt var det vemodigt och ledsamt att lämna vår lilla rosa skola som jag har gått på i tio år och säga hejdå till alla lärare och till klassen. Men det är så skönt med sommarlov nu och att inte gå i skolan på tio hela veckor! Och sen när jag börjar igen börjar jag på en ny skola, i en ny stad med helt nya människor, haha jag är så nervös men det ska samtidigt bli så jäkla kul :) 
 
 
Ska förresten försöka vara lite mer aktiv på bloggen nu, har skrivit fyra inlägg på en månad... men jag har verkligen bara velat ta vara på de sista veckorna i grundskolan och det vackra vädret, ni förstår säkert <3 (ni som är kvar i alla fall).

don't loose your mind

 
Oj vad det känns som att det var längesen som jag bloggade men sommaren är verkligen här nu på riktigt och det känns bara så tråkigt att sitta inne. Vi går vår nästsista vecka i skolan och idag var sista "riktiga" skoldagen och det känns så skönt! Vi slutar nästa onsdag och då går jag alltså ut grundskolan, helt galet egentligen. 
När slutar ni skolan? 
 
Bilden över tog jag till en del av mitt sista bildprojekt. 
 
 
 


START
bloglovin