will you still love me when I got nothing but my aching soul?

byxor - sheinside.com, tröjor - weekday, väska - ??
 
Allting händer så snabbt nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag åker till Lissabon med min klass om tre veckor (bara tre veckor kvar, åh vad härligt det ska bli), det är valborg på tisdag första maj på onsdag redan (vart har april tagit vägen?) och vi har våra sista danspass nu innan föreställningarna. Jag kommer bli så himla ledsen när dansen slutar inför sommaren. Jag tycker verkligen att det är så jäkla kul, roligare än det någonsin har varit och det är så himla tråkigt att jag måste hoppa av en till lektion efter sommaren för att hinna med gymnasiet sen.
 
Jag har förresten inte bloggat på en vecka märkte jag när jag loggade in idag. Antar att det fina vädret, plugg, kompisar, brist på fotografier och jobb har hållt mig borta.
 
 
- maja

du kan gå din egen väg

några bilder från en kväll i mars
 
så himla bra. 
 
- maja
 
 

Håkan, snurrar, jeansjacka och fredag

 
 
 

Noir och skavsår

 
Veckan har börjat med sol och vårvärme och igår lämnade jag läxböckerna hemma och tog bussen in till Malmö tillsammans med Frida och Petronella. Vi mötte upp Greta och satt utomhus och fikade på Noir innan jag tog bussen till dansen. Jag fick skavsår över hela fötterna för jag promenerade runt i nya skor hela dagen, men förutom det så var det en så himla bra start på veckan :)
 
Jag har gjort en ny spotifylista. Klicka HÄR så kan ni lyssna på den. 
Puss 
 
(och jag har suttit och läst igenom era svar till förra inlägget, gud vad ni verkar trevliga och bra allihopa. och ni är så himla snälla att jag vet inte vad, kram på er och tack för allt fint ni skrev)
 

berätta

 
Jag har ju haft min blogg ett tag nu och under den tiden har ni ju blivit fler och fler som läser den här bloggen och som väljer att komma tillbaka varje gång jag uppdaterar. Och jag kände att jag måste skriva världens smörigaste inlägg om hur tacksam jag är för era otroligt fina kommentarer och för att ni fortsätter att läsa min blogg, för det är jag verkligen! Att läsa era kommentarer är verkligen något av det bästa med att ha en blogg som den här, så tusen, tusen tack <3 
 
Kan inte ni berätta lite om er själva? Bara skriva en rad eller ett stycke i kommentarerna om er själva, era drömmar, var ni bor, hur gamla ni är, era tankar, varför ni läser min blogg och hur länge ni har gjort det, vad ni lyssnar på för musik, vad ni gör om dagarna - ja vad som helst egentligen. ♥
 
Bombay Bicycle Club – Shuffle
The Knife – Heartbeats

PETRONELLA FYLLER JU ÅR

 
Idag fyller en av världens bästa personer 16 år och eftersom hon är så himla bra så tänkte jag säga GRATTIS här också, det fungerar ju inte att bara säga det på facebook, på telefon och när man träffar henne haha :) 
PUSS på dig bästa Petro och grattis gånger tusen <3 
 
vet förresten inte ifall jag nämnt det här innan, men Petronella har ungefär världens finaste pinterest som jag tyckte att ni kan börja följa - HÄR! 
 
- maja

VANS

 
Såhär har jag sett ut idag, grön, midjekort, luddig tröja från sheinside, grå levis som jag hittade i Köpenhamn för 200kr och nya Vans som jag fick hem häromdagen - jag är så glad för dem! - och så hade jag ju ett par tunna strumpbyxor under, jag menar, det är början av april och jag bor i Sverige, så att gå barbent är ju inte direkt något alternativ. Men åh vad jag längtar efter att få gömma strumpbyxorna långt bak i garderoben och gå barbent varje dag. Men jag ska inte klaga för solen tittar fram ungefär varje dag just nu och livet är ganska bra. 
 
Puss! 
 
- maja
 
 

bloggporträtt - Siri Lindén

april

bilder från förra april 

Saker som är bra med april: 
 
1. Petronella fyller år <3
2. Håkans album släpps den 17:e (åh gud vad jag längtar)
3. våren måste komma, den måste, måste komma snart 
4. jag kommer få reda på ifall jag klarade IB-provet
5. vi kommer lite närmare sommaren varje dag 
6. jag kommer starta ett litet bloggsamarbete här på bloggen
7. jag kommer förhoppningsvis boka biljetter till Way Out West i sommar 
 
 
 
- maja
 
 


START
bloglovin