WOW

 
I söndags kom jag hem från Göteborg och Way Out West och konstaterade att festival är något av det bästa som finns. Vi har sett så många bra artister, dansat på så många bra konserter, skrikit oss hesa, sovit alldeles för lite och bara varit så glada hela tiden. Det känns så tråkigt nu när det är slut, men det var verkligen det allra bästa sättet att avsluta sommaren på, åh så bra det var. 
 
Var det någon av er som var där eller har varit där eller på någon annan festival förut? 
 

nu ska vi till Göteborg

 
 
 
Heej! Första uppdateringen sen i juni och jag måste säga att jag har lite dåligt samvete, men jag har ju faktiskt sommarlov så det får faktiskt vara okej. Jag har knappt rört datorn alls under de här veckorna och det har varit så himla härligt bara, även fast jag har saknat er och bloggen. 
 
Jag har inte rört kameran heller faktiskt, men har däremot börjat ta mycket bilder med mobilen som jag ju har med mig överallt, så jag kommer kunna visa er en massa bilder från min sommar ändå! 
Men det får vänta för idag drar jag till Göteborg för att gå på WAY OUT WEST! Förstår ni hur peppad jag är och har varit hela sommaren inför det här? Min första festival och jag har packat kläder för flera veckor haha. Jag och nio kompisar lånar min kompis morbrors lägenhet mitt i Göteborg bara några minuter från festivalområdet och det kommer bli så roligt så jag vet inte vad! Pepppepppepp. Är det någon av er som ska dit? (om jag fortfarande har några läsare kvar på den här bloggen...)
Kommer visa en massa bilder och berätta när jag kommer hem på söndag, puss! 
 
 


START
bloglovin