together

En fyrkant i form av två trianglar. Översta är på Maria och nedersta är på Kristina.
 
Hm...så hur kommer det sig att just vi har fått äran att få gästas här hos dessa fina tjejor? Jo, en dag i juni fick vi en kommentar på vår blogg från fotogeniquee, och de skrev att de ville fråga oss om en sak och bad om vår mejladress. Vi blev väldigt nyfikna på vad det kunde tänkas handla om. Sedan fick vi ett mejl från dem där det frågade oss om vi ville gästblogga hos dem i en vecka i juli medan de är på konfaläger, och vi svarade ju såklart JAA! Först fattade vi knappt någonting, att vi skulle få göra det på en utav vår absoluta favoritblogg, som vi har läst i mer än ett år och som dessutom har ungefär 1000 fler följare på bloglovin än vad vi har (50 följare hade vi innan vi började gästblogga och nu mer än 70! Tusen tack alla). Så vi är otroligt oerhört jätte tacksamma över denna möjlighet vi bara fått såhär. 
 
En liten smula om oss och vår blogg:
(Vi hoppas ni vet vad vi heter haha) Vi är två canon-ägande bästa vänner som lever i en stor och ganska så ful förort i utkanten av Stockholmo. I ordningen av vårt bloggnamn så är vi födda 98 och 97. Allmänt glada, ibland irriterade...konstiga, sportiga, fåniga, opopulära och riktigt charmiga töser eller vad vet vi. Varför vi startade en liten blogg var för att vi ville dela med oss av våra tankar, ord och framför allt våra fotografier. Annars tycker vi att det nästan inte blir så himla kul att fota i längden, när bilderna inte blir till användning. Vi älskar att fotografera, inspirera, inspireras, blogga, läsa bloggar, skapa, resa, sy/virka, spendera tid tillsammans och med vänner, fynda allt ifrån sakermankanhapåsig, prylar och secondhand. Vi beundrar musik och kläder väldigt mycket. Vi uppskattar alltid att få fin och snäll respons från människor som ta sin tid att läsa vår blogg.
 
Nu är det ju då dags för oss att säga det tråkiga ordet farväl, och vi hoppas att ni verkligen har tyckt om denna tid som vi har fått vara här och blogga. För vi har tyckt det varit så himla kul och ni har varit jättesnälla mot oss. Vi kommer aldrig att glömma det här vi fått vara med om. Så nu får vi ge omhändertagandet av denna blogg till Maja & Petronella. Massor av pussar och kramar från oss till er alla, ha det riktigt gött i framtiden!! 
 
Hejdå allesammans!

- Maria & Kristina
Kommentarer
Postat av: Lulú

Great post! Your blog is amazing <3<3<3
Lots of love

lulú...
http://lulu-dosinviernos.blogspot.com

Svar: Oh thank you so so much! We're really happy to hear that! :) /maria & kristina
Fotogeniquee - Maja, Petronella

2012-07-17 @ 04:15:36
URL: http://lulu-dosinviernos.blogspot.com
Postat av: Alice

fint!

Svar: Åh tackar! :) /maria & kristina
Fotogeniquee - Maja, Petronella

2012-07-17 @ 18:41:20
URL: http://aliceaphotodream.blogg.se
Postat av: Irma

Vad heter eran blogg ? :)

Svar: mariaochkristina.blogg.se :)
Fotogeniquee - Maja, Petronella

2012-07-18 @ 12:54:21


Jag blir jätteglada för alla kommentarer jag får men innan du kommenterar kan du läsa igenom det här:

• Tipsa mig gärna om tävlingar :)
• Jag gör inga länkbyten eller bloglovin-byten.
• Ni hittar min kamerautrustning menyn, ifall ni trycker på kameraikonen
• Fråga något? Lämna bloggadress, e-postadress eller fråga på bloggsvar, annars kan jag tyvärr inte svara på din fråga :)

puss och kram och tack för att du läser min blogg ☂


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress/mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida eller en blogg?:

Kommentar:

Trackback


START
bloglovin